dimecres, 4 de març del 2009

Garrotxa RC - SEL Vilanova i la Geltru, si el temps ho permet

Bones Teixons!
Us recordo que aquest cap de setmana tenim partit contra el SEL Vilanova i la Geltrú al dissabte a les 5 de la tarda sempre i quan el temps ens ho permeti ja que esta tornant a ploure molt aquesta setmana i hi ha possibilitats de neu per als pròxims dies. Recordeu que s'ha de ser el camp canviat una hora abans per poder fer un bon escalfament.

És els segon cop que ens enfrontarem contra el SEL, el primer partit va ser a casa seva, nosaltres portàvem un equip molt debilitat, ni tan sols érem 15 jugadors, i tot i que varem fer un bon partit no varem poder vèncer. Actualment estem millor tant amb nombre de jugadors, com físicament, com a nivell de rugby. També cal destacar que és un partit importantissim per la classificació d'aquesta lliga, pràcticament decisiu, per tant ara si que és el moment de donar-ho tot, tenim la possibilitat de guanyar la nostre primera lliga (encara que siguem pocs equips i estigui bastant mal organitzada) i no ho podeu deixar escapar.

Així doncs, si el temps no ens ho impedeix el dissabte tots al camps a donar-ho tot, fer venir amic, familiar i gent per donar-nos suport i sentenciar aquesta lliga de 4º Catalana.

P.D.: Us informo també que aquest divendres operant a en Jordi Creus de la seva 3º luxació a l’ombro, que va patir jugant a la selecció Catalana juvenil aquest gener, i no podrà està amb nosaltres per donar-nos suport, esperem poder-li dedicar una gran victòria que segur li donaria forces per sortir de la seva lesió. Gracies.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

dissabte a tope nanus!

Anònim ha dit...

vaaaa nens ke pudem piiit i kollons

Pallàs

SEL Escola de Rugby de Vilanova i la Geltrú ha dit...

Camarades de la Garrotxa

Des de Vilanova confiem en què el temps canviï a millor, i poguem oferir un bon partit. Per qualsevol incidència, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Salut, i fins dissabte a les 17 hores!

Anònim ha dit...

en principi sembla k entre avui i dema tornaran a pujar una mica les temperatures i dissabte tornara a fer una mica de calor