dilluns, 5 d’octubre del 2009

Garrotxa RC 51 - Bandolers 0

Aquest cap de setmana, a les pistes d’atletisme de Sant Roc, es va disputar un partit amistós entre el Garrotxa RC i els Bandolers de Santa Coloma de Farners. El partit va ser molt interessant pels dos equips.
Pels de la Selva el partit va servir per seguir agafant experiència i consolidar-se com equip. Tot i el resultat els Bandolers es van defensar amb orgull, sobre tot durant la segona part, on van aconseguir defensar la seva línea d’assaig durant molts minuts.
Pels de la terra aspre aquest partit va ser molt important per tal d’anar-se preparant per la lliga, que comença aquest cap de setmana, començar a provar coses i acabar de configurar un XV capaç de donar la cara a la competició i intentar lluitar per l’ascens, objectiu clau d’aquesta temporada.

El cap de setmana vinent comença la lliga. El Garrotxa RC rep a casa l’ARPN, conegut com els Enginyers, un club amb molta experiència dins el rugbi català i un dels equips que de ben segur rondarà les primeres posicions d’aquesta competició. Els de la Garrotxa hauran de treballar dur si volen treure punts d’aquest enfrontament, pot ser un partit molt interessant.

Agrair als Bandolers que estiguessin disposats a venir fins a Olot per disputar aquest partit i amb en Pitu per venir-nos a arbitrar.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

en nom dels bandolers molta agraïts per la vostre invitació.
I esperem seguir millorant jornada a jornada.

David ha dit...

Bon dia a tothom,

Primer de tot permeteu-me felicitar tan als Bandolers com a Garrotxa RC per el amistós celebrat.

Desitjaria aclarir que Rugby Poble Nou (ARPN) i CNPN-Enginyers son equips diferents. ARPN neix com a resultat de la recent escissió en bloc dels membres de l’escola, cadets i juvenils de CNPN-Enginyers, prou comentada a la Xarxa i premsa escrita.

Fins el proper dissabte 10/10/2009 14:30 a casa vostra a on esperem que els dos equips ens feu gaudir d’un esport estimat i del seu tercer temps.

Salutacions i FORÇA RUGBY!!!!

David
Rugby Poble Nou (ARPN)
www.rugbypoblenou.cat

David ha dit...

Dispenseu el error: ens veiem a las 16:30.

Salut.

Anònim ha dit...

Bona cronica Creus i molt ben aclarida per part del Poble Nou!!!
Gràcies pel partit Bandolers!
I ara a esperar el dissabte!!!

Pit i collons Garrotxa

Pérez

Anònim ha dit...

Bé bé, bona crònica.
Ens veiem aquest divendres!

Ortiga

Anònim ha dit...

Hola nois!

Ja he mig arreglat lu de la web!
l'acte de la reunior que va fer en Perni ja es pot descarregar, heu de clicar a l'enllaç i posar "descargar ahora".
La solicitud dels socis estarà arreglat aquest vespre i mirare de penjar algun sistema per veure si us podeu descarregar el "mitic video".

Avui puc venir a entrenu siiiii!
Ens veiem al vespre!

Creus