diumenge, 11 d’octubre del 2009

Garrotxa RC 7 - ARPN 6

El passat dissabte el Garrotxa RC va disputar, a les pistes d’atletisme de St. Roc, el primer partit de la lliga. S’afrontaven contra l’ARPN un equip format aquest any, amb un mesclat d’equips barcelonins de gran experiència, amb jugadors molt joves i de molta qualitat tècnica, sobre tot a la línia dels tres quarts.

El partit va començar molt travat i així continuar durant els 80 minuts de joc. Els de Barcelona aviat van veure que la davantera garrotxina empenyia més que ells i que seria difícil guanyar metres amb els seus jugador més pesat. Per altre banda el Garrotxa RC veia la superioritat que tenia per davantera però semblava difícil contenir les continues jugades de la seva línia. A partir d’aquí doncs el joc es va tornar senzill i alhora poc agradable a la vista, quan s’estava jugant a camp contrari s’intentava alguna cosa per trencar la línia rival i quant la pilota es recuperava a camp propi, xut i tornar a jugar al camp del rival. En vista de les dificultats dels dos equip per trencar la línia rival un cop de càstig comès per el Garrotxa RC va ser passat entre pals donant els tres primers punts a l’ARPN (0-3). El partit continuava amb la mateixa dinàmica i un altre cop de càstig dels garrotxins donà tres punts més al rival, 0-6 al marcador fins a la mitja part.

A la segona part les coses començaren igual, la tensió s’anava acumulant entre els dos equips en veure la poca diferencia al marcador, fins i tot hi va haver més d’una picabaralla entre les davanteres rivals. Quan semblava impossible trencar la contundent defensa contraria, els del Garrotxa RC van veure la llum per primera vegada. En una jugada a la línia l’ala, Guillem Milian, de l’equip local va aconseguir crear un bon forat i guanyar metres dins al camp contrari, amb una protecció ràpida de la pilota, el centre Jordi Pallàs va aconseguir portar l’oval fins assaig donant 5 punts per els de la terra aspre a falta d’un quart d’hora pel xiulet final i una gran alegria per tota l’afició present al partit i els seus jugadors que havien estat treballant dur durant molts minuts. A partir d’aquí tot depenia del peu de Jordi Creus, que si era capaç de transformar l’assaig donaria 2 punts més al seu equip i els posaria per davant en el marcador, el xut va passar entre pals (7-6) i a falta de 15 minuts només calia defensar la línia d’assaig. La tensió acumulada durant el partit encara es va fer més evident als últims minuts on els barcelonins volien anotar de totes totes, fins i tots van estar un parell de vegades a pocs metres de la marca local, encongint el cor de tots els presents. El xiulet final va suposar una gran alegria, s’havia guanyat un partit duríssim i molt emocionant on els dos equips havien fet mèrits per guanyar el partit.

Aquesta primera victòria fou una injecció de moral per encarar aquesta lliga, on l’objectiu primordial es lluitar per les primeres posicions i aconseguir l’ascens.
El pròxim cap de setmana els de la Garrotxa es desplaçaran fins a Reus, on disputaran el següent partit de lliga, contra un equip que encara se’n desconeixen les seves virtuts.

Al XV inicial: Àngel Viñuelas, Sergi Carreres, Ramon Pijuan, Marc Baldo, Gerard Feixes, David Pérez, Marc Creus, Eric Bassiana, Jordi Giménez, Jordi Creus, Gillem Milian, Jordi Pallàs, Arnau Nart, David Llagostera i Pau Port.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

molt vona cronica,i mol von partit i a reus mes a deixar la pell al camp ,salud . xinako

Anònim ha dit...

mola maca la crònica!!però t'has deixat el collonut tercer temps amb bon pà amb tomàquet i oli d'oliva!! ;) a la mitja part crec que era 0-3! Salut i bona sort a la lliga!ens veiem aviat a la tornada! Jornet Jr (l'arrier d'ahir)

Gabriel ha dit...

Felicitats Garrotxa¡¡¡
A seguir trevallant i aconseguir objectius.

Pit i Collons¡¡¡¡¡¡

Salutacions de Casero

Anònim ha dit...

bona crònica Creus, i mol bon partit el de dissabte!
Ara a pensar amb el reus ja!

Ortiga

Anònim ha dit...

La veritat es que el partit va ser trepidant durant els 80 minuts! Un dels partits més durs i més emocionats de la meva curt experiencia al rugby!

Gracies a tots!

Creus

Anònim ha dit...

Resultats de la jornada:

Quimics R.C – CEU 5- 17
Garrotxa R.C. – Assoc. Poble Nou 7- 6
R.C. Sitges – C.R. Martorell 52 – 7
Calella R.C. – GEiEG 0 - 13

Creus

Anònim ha dit...

la crònica en la línia del any passat, molt bona.
igual que en creus, aquest a set el partit de rugbi més dur i més igualat que fins ara havia jugat.
a continuar així que això d'aquest any té molt bona pinta.
pit i collons

erik

Anònim ha dit...

gran crònica marc. i molt bon partit garrotxa. a seguir creixent i amb continuitat aconseguirem arrivar molt lluny. pit i collons garrotxa. us estimo
I gràcies al poble nou per col·laborar a un gran partit de rugby
i sort amb els problemes que teniu per fer entrenament i per jugar.
fins aviat
pallàs

Anònim ha dit...

Una cronica molt i molt bona creus, el partit de dissabte va ser genial, i es cert que es un dels mes disputats fins ara, si seguim aixis segur k complirem amb els nostres objectius.
Que aquet equip promet!

pit i collons garrotxa!


Carrix (carreras)

Anònim ha dit...

bona cronica curtit.

Respecte el partit de dissabte, per mi els aspectes positius a ressaltar van ser, primer de tot la victoria (està clar),i que ens vam deixar fins l'ultim pel dels collons al camp, com ha de ser.

Per altra banda, si l'objectiu d'aquesta temporada es guanyar la lliga, encara ens falta millorar molt el nostre joc, ja que com podem entendre tots, no podem patir a cada partit d'aquesta manera.

Feina feta, i ara a pensar amb el partit del reus!
menes,

Anònim ha dit...

benu senyors, m sap mol de greu no haver pogut veni al partit i a mes despres de senti els comentaris pro enfin!!!!!
si kada cop ke no vingui eu de fer axo,plegu!!!1jjjejejej

i una merda !!!!!!!!

nois ens veiem salud i rugby!!!!



punxa

Anònim ha dit...

ei nois ja pensant am el partit de reus, ja sabeu que hi anem amb autocar. confirmeu assistencia axi calcularem quan ens val a cada un. deixeu un comentari o truqueume. 649612252. marxem a 2 de 8 de diumenge i arrivarem al voltant de les 7 de la tarda a olot. es surt des del caprabo de les preses.
Pallàs