diumenge, 18 d’octubre del 2009

Reus RC 22 – Garrotxa RC 36

Aquest passat diumenge el Garrotxa RC es va desplaçar fins a Reus per jugar el segon partit de la Tercera Catalana. Tot i jugar diumenge al matí i haver de fer un desplaçament tant llarg els Teixons es van presentar amb un equip bastant complert, disposats a emportar-se una nova victòria de les terres tarragonines.

El partit no va comença gaire bé per els visitants ja que només amb el xut inicial els reusencs van sorprendre els de la Garrotxa i gairebé anoten el primer assaig. Amb els garrotxins encara fora del partit i només 15 minuts jugats el Reus RC va aconseguir trencar la defensa rival i anotar la seva primera marca (5-0) que no fou transformada. Aquesta marca va servir per posar en alerta els Teixons, que després d’haver fet tants quilometres l’últim que volien era perdre. Així doncs van reaccionar ràpid i es van posar a treballar, 20 minuts més tard en una bona jugada de continuació finalment la pilota acabà a les mans de Guillem Banti que plantà la pilota dins la zona d’assaig, aquest tampoc fou transformat (5-5). Abans d’acabar la primera part, els locals van aprofitar el desgast físic del conjunt garrotxí per anotar un últim assaig abans del descans (10-5).

Amb el marcador en contra els de la terra aspre van sortir disposats a donar-ho tot per emportar-se el partit, que fins el moment es veia molt igualat. En els primers minuts amb una bona jugada a la línia el centre del Garrotxa RC, Jordi Giménez, a empatat el marcador (10-10), aquest assaig sí ha estat transformat (10-12) posant els Teixons per davant en el marcador per primera vegada. Tot i així els reusencs van reaccionar ràpid tornant agafar l’avantatge amb un nou assaig, també transformat (17-12). Els del Garrotxa RC no es van deixar impressionar i van aconseguir dos assaigs consecutius un de Jordi Pallàs i l’altre de Jordi Gimenez, aquest últim transformat, aconseguint un lleuger avantatge al marcador (17-24). A falta de 15 minuts per acabar el partit el conjunt de Reus, després d’una llarga empenta de la seva davantera i una llarga possessió dins al camp rival, van aconseguir anotar una nova marca deixant el numèric molt equilibrat (22-24). Els últims minuts foren molt tensos, amb molts canvis de possessió i molts cops de càstig, on el Garrotxa RC va aprofitar per sentenciar el partit anotant dos assaigs, novament de Jordi Pallàs i Jordi Giménez, amb una transformació, deixant el marcador final de 22 a 36.

El conjunt garrotxí s’emportà 5 punts (4 punts per la victoria i 1 punt bonus d’atac) de Reus i ja pensa en el següent partit al camp del GEiEG per fer un pas més cap el seu objectiu.

En el XV inicial: Angel Viñoales, Eduardo Sacritan, Alberto Gonzales, Marc Baldò, Marc Creus, David Pérez, Guillem Banti, Aniol Banti, Jordi Pallàs, Jordi Creus, David Llagostera, Jordi Giménez, Andreu Bastons, Oscar Tubella i Arnau Nart.

Reserves: Jordi Jordà, Sergi Carreras, Aniol Ras, Pol Pujolàs i Javi Jiménez.