dijous, 22 d’octubre del 2009

Partit suspès

Bones Teixons!

Lamento dir-vos que el partit d’aquest proper dissabte contra el GEiEG “B” s’ha suspès per culpa dels últims dies de pluja, que han deixat el seu camp completament inundat.
Per tant ara tenim dues setmanes de descans, en les que cal seguir treballant dur en els entrenaments per mantenir la línia de resultats que estem obtenint.

Ens veiem demà a entreno!

Pit i Collons!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

No acabo d'entendre com es pot anular un partit dos dies abans de jugar-lo per pluja. Tinguent en compte q avui fot un sol de collons i demà hi tornarà, no s'haurà eixugat el camp?? i en cas contrari pq no pugen ells a jugar aqui q era el q tocava inicialment?? i ja jugarem allà a la segona volta??

Anònim ha dit...

per cert m'he descuidat d dir q soc en Pirro q ho he escrit.

Anònim ha dit...

tens tota la rao
angel

Anònim ha dit...

com molt bé entendreu axo no es cosa nostra ni dels Bandolers, es cosa del GEiEG que no els deixa usa les instalacions. Si voleu jugar aqui s'hauria de demanar al camp i parla amb ells i la federació si els hi va bé, cosa que no crec que hi hagi temps de fer!

Creus

Anònim ha dit...

És una llàstima, però així tindrem 2 setmanes per recuperar-nos tots i poder treballar.

Fins avui a entreno

Ortiga

Anònim ha dit...

tambe teniu rao
angel

Anònim ha dit...

cla ke si tots teniu rao ,jejeje
xino

Unknown ha dit...

soc en Ricard dels Bandolers. Tant de bo ho haguessim sabut amb temps per rectificar, però amb nomes 2 dies de marge era dificil... ara caldrà buscar una data al calendari que a vosaltres i a nosaltres en vagi bé. fins aviat!